Verner Fredsgaards whistleblowersystem​

​Hos Verner Fredsgaard har vi stort fokus på vores ansvarlighed over for vores medarbejdere, forretningsforbindelser og øvrige interessenter.


Vi bestræber os på at opretholde og beskytte vores brand og medarbejdere. Derfor er enhver rapportering omkring uregelmæssigheder og andre misforhold vigtig, da rapporteringerne hjælper os med at forhindre økonomisk tab og skade på vores omdømme og beskytte arbejdsmiljøet.

Verner Fredsgaards whistleblowersystem, ”Whistlesystem”, gør det muligt for vores medarbejdere, forretningsforbindelser og andre eksterne interessenter at rapportere, hvis de identificerer eller oplever uregelmæssigheder med vores kerneværdier (”Omhu, ildhu og juhu”) og forpligtelser, nogen af vores koncernpolitikker- og procedurer, samt enhver juridisk forseelse.

Vi har valgt at benytte et eksternt whistleblowersystem for at sikre vores medarbejderes tryghed. De kan herved rapportere anonymt og uden at frygte gengældelse, diskrimination eller disciplinær handling.

Du kan rapportere gennem vores whistleblowerordning her

Du kan også læse vores whistleblowerpolitik her

Hvordan rapporterer man?

Whistlebloweren kan få adgang og anmelde igennem WhistleSystem som følger:

1. Gå direkte til Verner Fredsgaards Whistleblower System
​2. Udfyld skemaet med de nødvendige informationer så administratorerne kan håndtere anmeldelsen. Anmeldelse i systemet sker anonymt. WhistleSystem er den eneste kanal, hvor anmeldelser kan foretages anonymt.

Login kan benyttes af alle relevante stakeholders, som Færch & Co. / Verner Fredsgaard har ønsket skal have adgang til whistleblowerordningen.

Efter anmeldelsen er sendt, vises et unikt rapport-ID, som skal gemmes et sikkert sted. Dette ID giver dig adgang til at logge ind og åbne anmeldelsen igen. Du kan derved starte en anonym dialog, sende eventuel dokumentation, og svare på uddybende spørgsmål fra administratorteamet. Færch & Co. / Verner Fredsgaard opfordrer whistlebloweren til at logge ind jævnligt efter anmeldelsen er sendt, for at kunne svare på eventuelle opfølgende spørgsmål.

Der henvises til brugermanualen til systemet, for en detaljeret gennemgang af anmeldelsesprocessen.​