​Nyt tag, isolering, kviste og andet tagarbejde i Aalborg og omegn

Hos Verner Fredsgaard & Søn A/S i Svenstrup i Aalborg Kommune nær Støvring kan vi lave enhver form for nyt tag, nye kviste, isolering og andet tagarbejde for både private og erhverv. Et nyt tag sikrer et bedre indeklima og vil normalt sænke varmeregningen betydeligt.

Vi vejleder om de mange muligheder med et nyt tag

​Vi er specialiseret i nye tage, tagrenovering og isolering, og vi råder og vejleder i valg af materialer og isolering, herunder en eventuel rejsning på flade tage eller udskiftning fra tagpap til for eksempel teglsten. Dertil kommer, at et nyt tag kan åbne for nye muligheder i form af eventuel indretning af beboelse på tagetagen, montering af kviste, hvis der allerede er beboelse, og mange andre spændende muligheder.

Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om taget kan nøjes med en mindre reparation eller skal have en større renovering eller et helt nyt tag. Og hvis du ønsker at skifte fra tagpap til teglsten kan vi også vurdere, om tagkonstruktionen skal forstærkes.

Tage kan holde i mange år, hvis de bliver vedligeholdt, og vi hjælper gerne med vedligeholdelsen, hvis det ikke er nødvendigt med en udskiftning. Vi udfører alle former for tagarbejde, og ingen opgave er for stor eller for lille.

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

​Du kan ringe til os på telefon 98 38 15 77 for at få et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller andet tagarbejde. Eller du kan skrive til os på Mette@fredsgaard.dk