Gulvlægger lægger alle former for trægulve i Aalborg og omegn​

Hos Verner Fredsgaard & Søn A/S i Svenstrup ved Støvring i Aalborg Kommune har vi stor erfaring som gulvlægger. Vores gulvlægger kan udskifte hele gulvet, men i visse tilfælde kan det nye gulv lægges oven på det gamle gulv. Vi kan lægge alle slags gulve, men primært trægulve, og vi arbejder gerne for både private og erhverv.

Få professionel vejledning af erfaren gulvlægger

​Der er mange muligheder, når gulvet skal udskiftes, og du kan vælge imellem forskellige gulve i boligen, men du kan også vælge at have det samme gulv i alle opholdsrum. 

Der er forskel på, hvor meget vedligeholdelse trægulve behøver, og hvor nemme de er at holde rene, men vores erfarne gulvlægger vil råde og vejlede dig i, hvad der er bedst til lige netop din bolig og familiesituation.

Ofte stilles der større krav til slidstyrke i en fordelingsgang, og trægulve til kontorer, butikker og andre erhverv skal også være slidstærke og rengøringsvenlige. 

Der er flere forskellige træsorter og gulvtyper at vælge imellem, og der er også forskellige overfladebehandlinger at vælge imellem. Men vores gulvlægger vil altid sikre, at du bliver sat ind i de forskellige fordele og ulemper, før du beslutter dig.

Få en uforpligtende besigtigelse af dine gulve

​Kontakt os for at aftale en uforpligtende besigtigelse af en erfaren gulvlægger. Du kan ringe til os på telefon 98 38 15 77 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til Mette@fredsgaard.dk. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.