​Totalrenovering af facade, hus og ejendom i Aalborg og omegn

Hos Verner Fredsgaard & Søn A/S i Svenstrup nær Støvring i Aalborg Kommune kan vi tilbyde alle former for totalrenovering for både private og erhverv. Vi kan blandt andet tilbyde en gennemgribende totalrenovering af facade, hus og ejendom, som kan sænke din varmeregning, og som kan give en bedre udnyttelse af kvadratmeterne.

Over 50 års erfaring med totalrenovering

​Henrik Fredsgaard overtog virksomheden i 1990, men vi har eksisteret siden 1965, så vi har oparbejdet stor erfaring med totalrenovering af boliger og ejendomme. Vi udfører alle opgaver, og ingen kunde er for stor eller lille.

Vi lægger stor vægt på ærlighed, og vores omkring 15 medarbejdere udfører altid et professionelt arbejde. Mange af vores arbejdsopgaver har også fokus på energivenlighed. Vi har eget snedkerværksted, og dermed kan vi levere løsninger på specialmål, hvis du ønsker det, eller hvis det er nødvendigt. Dermed kan vi lave alt fra udskiftning af enkelte dørhåndtag til fremstilling af specielle døre og vinduer.

Ved en større totalrenovering er det nødvendigt med en byggetilladelse samt dokumentation for, at arbejdet er korrekt udført. Vi hjælper naturligvis med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med ansøgningen.

Få et professionelt og energivenligt tømrerarbejde

​Ring til os for at få en autoriseret håndværker til at stå for din totalrenovering. Dermed er du sikret et professionelt og energivenligt tømrerarbejde. Du kan ringe til os på telefon 98 38 15 77, eller du kan skrive til os på Mette@fredsgaard.dk. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud, som du kan overveje.