​Udskiftning af vinduer og udskiftning af døre sparer penge i Aalborg og omegn

Hos Verner Fredsgaard & Søn A/S i Svenstrup nær Støvring i Aalborg Kommune tilbyder vi udskiftning af vinduer og udskiftning af døre. Udskiftning af vinduer fører til et bedre indeklima. Dertil kommer, at du vil spare penge i det lange løb, da varmeregningen bliver mindre, og så får boligen et flottere look. Det kan også være fordelagtigt med udskiftning af døre.

Træ og aluminium er populært ved udskiftning af vinduer

​Ofte kan det bedre betale sig med udskiftning af vinduer frem for en renovering af de gamle. Det gælder især, hvis der er tale om ældre vindueselementer. 

Der er mange valgmuligheder ved udskiftning af vinduer, men det er populært at vælge elementer med træ indvendigt og aluminium udvendigt samt med lavenergiruder. Lavenergiruder er langt mere effektive end ældre termoruder, og udvendige aluminiumsrammer kræver stort set ingen vedligeholdelse.

Udskiftning af døre er også fordelagtigt

​En ældre hoveddør kan være nem at brække op, og den kan samtidig have en dårlig isoleringsevne. Udskiftning af døre er altid fordelagtigt, hvis huset har en eller flere yderdøre såsom en hoveddør, en bryggersdør og en havedør. De fleste vælger udskiftning af døre, når vinduerne alligevel skal udskiftes.

Få et uforpligtende tilbud på en energiforbedring

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og udskiftning af døre af en erfaren og autoriseret håndværker. Du kan ringe på telefon 98 38 15 77, eller du kan skrive til Mette@fredsgaard.dk.

Vi arbejder for private og erhverv, og vi råder og vejleder dig naturligvis i at tage det rette valg.